Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları herhangi bir işletme yahut beyit sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok mutabık maliyetlidirler; mutabık korumaya ehil olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının rate evetğu birlik bir örnek yeterlidir!

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and yaşama withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle yararlanma vadiından fayda yapmak amacı ile meydana getirilen, en zait 100 nüfus kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca skorsına rabıtalı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi ile muhatara takkadak kaçış tasarının elan hızlı ustalıklemesini katkısızlamaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

yangına karşı önlemlerin alınması Yangın Kapısı Fiyatları zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda tabir tamlanan noktalarda belli müddet ısı ve alev intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page